Rasmus Klump og brætspil

Kategorier K-S

Rasmus Klump er en populær tegneserie

Rasmus Klump er en utrolig populær tegneserie, der startede i det små, med en tegneseriestribe på en dansk avis. Hvorefter udenlandske medier tog imod ham med åbne arme, hvilket resulterede i at den hurtigt blev solgt i over 30 millioner eksemplarer.
Faktisk har mere end 20 lande udgivet tegneserier med Rasmus Klump siden starten i 1951, så det viser alt om hvor populær han er i hele verden.

Rasmus Klump historier er elsket af børn

De mange tegneserier hvor Rasmus Klump optræder, er elsket af børn og hvis du køber hæfter hvor han optræder, vil dine børn helet sikkert gerne have læst højt.
•    Rasmus Klump tegneserier er elsket af de fleste børn
Hvis du er på udkig efter nye tegneserier, er der ikke nogen vej uden om den populære figur, der vil glæde de fleste børn. En af de gode ting er faktisk at børn i mange aldre, vil føle sig utrolig underholdt af både hans film og tegneserier.

Brætspil for børn

Der findes utrolig mange brætspil for børn, der hver især er forskellige. Fælles for de fleste er, at de er ganske underholdende og kan være med til at udvikle børnene.
De fleste spil for små børn er meget simple og handler i høj grad af held. Når børnene så bliver ældre, begynder der typisk at komme mere strategi i spillet, eller krav til spillernes kompetencer.
Det er helt naturligt, så børnene kan føle sig udfordret. For det optimale vil være et spil, der både kan underholde og udvikle børnenes egenskaber.

Brætspil der underholder børnene

En af de klare fordele ved brætspil er det fællesskab, det er med til at skabe mellem børn. For selvom børnene spiller mod hinanden, giver det alligevel et nært venskab, fordi alle vil føle sig underholdt.
•    Brætspil er med til at underholde børn
Alle spiller naturligvis for at vinde og man kan både vælge brætspil hvor held er en central del, eller spil hvor der stilles krav til barnets egenskaber på forskellige områder.