Energimærkning og undersøgelse termografisk Søger du viden om energimærkning? Energimærkning kan bl.a. være en undersøgelse termografisk. Med en undersøgelse termografisk kan du lokalisere utætheder og steder med behov for efterisolering. På denne måde kan du sørge for en energiudbedring for en salgsvenlig energimærkning. Besøg en eksperts hjemmeside – læs mere om undersøgelse termografisk til energimærkning…Læs videre “Energimærkning”

Handicap formidling Søger du handicap formidling? du kan få hjælp, råd og fællesskab ved at undersøge dette firma og deres handicap formidling. De er en privatejet virksomhed der sætter fokus på dig og dine behov og vil hjælpe dig bedste muligt til at få en funktionel hverdag på dine egne præmisser. BPA Du kan også…Læs videre “Hjælp til BPA”

Spar penge på gasgrill og hegn- alt samlet samme sted Skal du holde den perfekte grillparty? Står du så og mangler gasgrill, hegn, havemøbler, grilltilbehør eller andet? Jamen så se endelig her: Alt samlet et sted, alt til haven, kontorartikler, fitnessudstyr, carporte – ja alt hvad hjertet begærer. De fører næsten alt i hegn, og…Læs videre “Gasgrill og hegn”

Gasgrill og hegn på tilbud Skal din have gøres klar til sommeren? En gasgrill er et must til sommerens havefester. Med en gasgrill kan du hurtigt få mættet alle gæsternes maver. Når man opholder sig i haven i mange timer er det rart at have et pænt hegn at kigge på. Et smukt hegn giver…Læs videre “Gasgrill”

byg hus

Prøv at byg hus sammen med os! Har du en drøm om at skabe et nye hjem med dine kære, hvor du har en vis medbestemmelse og kan designe dit personlige udtryk? Så er du kommet til det rette sted. Hos os kan tanken om at byg hus få en ny dimension, fordi vi samarbejder…Læs videre “Byg hus”