Rekruttering med video Der er hård konkurrence på rekrutteringsmarkedet. Stå stærkt med hjælp fra denne videoproduktion Vejle, der vil producere jeres profilfilm til jobopslag. En profilfilm fortæller enkelt, men appellerende om jeres virksomhed, kompetencer, værdier og meget mere, så det opfanger andres opmærksomhed og interesse. En video vil blive set og fundet interessant langt hurtigere…Læs videre “Video rekruttering”

Help desk software Hvis du vil optimere din kundeservice og kunderelationer, så skal du læse mere om denne help desk software. Zendesk er en help desk software der er cloudbaseret og samler alle henvendelser samt kanaler i samme system. Det skaber et overblik og sætter kunden i centrum. Dermed bliver kundeservice nemt og kommunikationen mere…Læs videre “Effektiviser arbejdsgangen og kundeservicen”

Risikoaffald og dråbeflasker Med mere end 30 års erfaring i branchen, finder du de bedste dråbeflasker, emballage til risikoaffald og meget mere på denne hjemmeside. Deres emballage til risikoaffald består af beholdere som eksempelvis kanyleaffaldsbokse og beholdere til klinisk affald i mange størrelser. De er vigtigt at klinisk affald håndteres og destrueres korrekt, og det…Læs videre “Glasemballage og klinisk affald”